Vi er presseansvarlige på Lars Von Triers nye film

Lars Von Triers nye film The House That Jack Built havde gallapremiere, onsdag aften, d. 26. september, som åbningsfilm på Danmarks største filmfestival CPH PIX.

Have Kommunikation var naturligvis på pletten i vores rolle som presseansvarlige til den stort anlagte premiere, hvor den amerikanske verdensstjerne Matt Dillon, foruden det danske cast og instruktør Lars Von Trier, var at finde på den røde løber.

For os har gallapremieren dog kun været en del af et langvarigt arbejde på filmen. Tilbage i maj var vi på Cannes Film Festival, som ansvarlige for koordinering og afvikling af interviews med den Skandinaviske presse.
De efterfølgende måneder er op til gallapremieren gået med koordinering af presseaktiviteter, udarbejdelse af pressemateriale, udvælgelse af forskelligt PR-materiale blandt meget andet.
Og arbejdet er naturligvis langt fra slut endnu.

Dagen efter gallapremieren, d.27. september, har den eksempelvis stået på pressedag med Matt Dillon og flere store danske medier, hvor Have Kommunikation har været ansvarlige for alt koordineringsarbejde og praktik i forhold til at få dagen til at glide optimalt.

The House That Jack Built har Danmarkspremiere d.29. november.