Simone leder og eksekverer PR-kampagner indenfor områderne kultur og kunst og har solid erfaring med flere facetter af kampagnearbejdet, heriblandt udvikling af skræddersyede PR-strategier, pressehåndtering på tværs af kanaler, samt planlægning og afvikling af events, presseture og gallapremierer.

Simone varetager særligt kampagner for danske film, teater- og musicalproduktioner samt diverse kulturfestivaler. I arbejdet med vidt forskellige projekter gennem tiden, har hun et alsidigt netværk i det danske medielandskab og er dagligt i kontakt med landets journalister, med visionen om at udbrede kernebudskaber for det enkelte projekt.

Simones tidligere projekter inkluderer bl.a. biograffilmene Underverden, Du Forsvinder og Den Bedste Mand, teaterproduktioner på Folketeatret og Teatret ved Sorte Hest samt musicals som Chicago, Dirty Dancing og Saturday Night Fever. Af andre projekter kan nævnes Odense International Film Festival, Anders Matthesens ’Shhh’, Ofelia Plads og Årets Reumert.

Uddannet fra Københavns Universitet i Kommunikation & IT med tilvalg i Film- og medievidenskab på University of California. Hun er desuden virksomhedens volleyball-entusiast!