For os handler kommunikation ikke blot om at råbe højt, eller om for enhver pris at trænge igennem lydmuren i et tiltagende kaotisk mediebillede.

For os handler kommunikation om troværdighed. Om substans. Om at sætte dagsordener. Inden for kulturens verden, i erhvervslivet, i politisk sammenhæng – og i samfundet som helhed.

Vi favner bredt i vores opgaveportefølje, og vores spidskompetencer ligger inden for udvikling af storytelling, strategisk udvikling af brands, formidling via digitale og sociale medier, oplevelsesbaseret kommunikation og den direkte kontakt med medierne.

Mere end tre årtiers erfaring har gjort os til et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, og på årsbasis gennemfører vi omkring 150 projekter.

Vi kvalificerer vores samarbejdspartneres historier og sikrer dem gennemslagskraft i offentligheden. Vi folkeliggør substansen, og vi sikrer mediernes interesse for både det brede og det smalle. Vi navigerer sikkert og målrettet gennem medielandskabet, og vi er garant for synlighed, der skaber merværdi – og gør en forskel.


Have Kommunikation udbyder et kursusforløb i kulturel kommunikation. Forløbet henvender sig til alle, der gerne vil fremtidssikre sin kommunikation i et medielandskab, der konstant forandrer sig.

Læs mere

Have Kommunikation har sammen med Aarhus2017 og Aarhus Teater taget initiativ til projektet Gentænk Kulturjournalistik.

Læs mere

Priser

Have Kommunikation har vundet og været nomineret til en lang række priser gennem årene. En kaminhylde kunne fyldes ud med Stevie Awards alene. Her har vi nemlig vundet både guld og bronze for projekter som Årets Reumert, Anders And & Co., Børnehjertefonden og Trap Danmark. Desuden har vi vundet og været nomineret til Sabre Awards, European Excellence Awards og Golden World Award. Christian Have har personligt vundet titlen som Best Communications Executive ved Stevie Awards og Teater 1-prisen for sin nytænkning af teatret i Danmark.Kontakt


3325 2107