Ny bog om Fredericia Teaters umulige succes

Historien om Fredericia Teaters forvandling fra egnsteater til international sensation er uden lige i dansk teaterhistorie.

På blot en håndfuld år gik teatret fra at være lukningstruet til at kunne sælge 180.000 billetter til én og samme forestilling. Fra at være en undseelig aktør i det danske kulturliv til at høste massiv anerkendelse, såvel nationalt som internationalt. Fra primært at lave opsætninger af eksisterende forestillinger til at udvikle sine egne produktioner helt fra bunden. Med et niveau så højt, at det bliver erklæret, at Fredericia Teater på flere områder har overhalet Broadway.

Christian Have og Mikkel Elbechs nye bog låner sin titel fra et af teaterchef Søren Møllers centrale mantraer: ‘Hvis man ikke sigter, kan man heller ikke ramme’.

Bogen afslører hemmeligheden bag Søren Møller og Fredericia Teaters umulige succes, og den giver læseren et mangefacetteret svar på bogens hovedspørgsmål – et spørgsmål, som enhver aktør i det danske kulturliv bør stille sig selv:
Hvordan i alverden kunne det lade sig gøre?

Bogen udkommer den 28. august på People’sPress og kan bestilles her: https://tinyurl.com/hvismanikkesigter-bogpriser

Bogreception:

På udgivelsesdagen afholdes bogreception i Have Kommunikations lokaler på Hillerødgade 30B, 1.sal fra kl. 16.00 – 18.00.

Program for eftermiddagen:

  • Christian Have og Mikkel Elbech interviewer Søren Møller
  • Indslag med musicalperformere fra Fredericia Teater
  • Nyd lidt godt til halsen og få signeret dit eksemplar af bogen

S.U. til Helene Obel på helene@have.dk – senest den 21. august. Fortæl gerne, om du kun medbringer dig selv, eller om du måske tager en mand, kone eller kæreste med.