Kreativ mediepraktikant til Have Kommunikation i efteråret 2019

Om stillingen

Vil du gerne udvikle en skarp digital profil, få lov til at arbejde med opgaver for en bred vifte af kulturelle kunder og være med fra start til slut i digitale projekter? Hos Have Kommunikation søger vi lige nu en praktikant fra august 2019 til januar 2020.

Det vigtigste er ikke, at du er en mester i at klippe, eller at du kender Facebooks kampagneværktøj til fingerspidserne – men at du har lyst til at lære det. Vi søger en praktikant, der har gåpåmod og som gerne vil have ansvar i Danmarks førende PR- og kommunikationsbureau inden for kultur. Du får berøring med en masse kunder inde for kultur og kunst, og der kan ind i mellem forventes arbejde om aftenen og i weekender i forbindelse med premierer, shows mv.

Strategi, videoproduktion og social media

Nøgleordene er engagerende og brugerinvolverende, når du skal være med til alt fra at idéudvikle på koncepter, lægge strategier, filme og klippe videoer, planlægge Facebook-opslag og alt midt i mellem. Som praktikant på Have Kommunikation får du mulighed for at lære og prøve egne evner af, og vi gør en dyd ud af at give dig plads til at afprøve alt det, du får indblik i.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Videoproduktion og tekstproduktion til sociale medier, både vores egne og til kunder
  • Copy og andet indhold til sociale medier, Have Kommunikations hjemmeside og vores nyhedssite www.teaternyheder.dk
  • Digital marketing, herunder annoncering på sociale medier
  • Udvikling af digitale indholdsstrategier

Vores ideelle ansøger

På Have Kommunikation bliver du en del af hele teamet og vil komme til at arbejde tæt sammen med digitale team, projektledere, projektkoordinatorer og vores direktør. Du får erfaring med indholdsproduktion og digital marketing, og har du særlige talenter, er der god plads til at dyrke dem.

Det er ikke et krav, men kan du sætte flueben ud for et eller flere af nedenstående punkter, er det en fordel:

  • Erfaring med videoproduktion
  • Kendskab til kommunikation på sociale medier
  • Lyst til at arbejde med vekslende opgaver gennem en dag med stort ansvar og selvstændighed
  • Godt humør og et godt samarbejdsgen


Ansøgning og CV sendes
til job@have.dk

Deadline:  14/6 2019 kl.12.00 – vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende din ansøgning:)

 

Hos Have Kommunikation har vi gennem mere end tre årtier arbejdet med at formidle kunst og kultur, og vi er i dag Danmarks førende kommunikationsbureau på kulturområdet. Desuden har vi en stærk portefølje at projekter inden for både NGO-verdenen og det offentlige.