Have-kunder præmieres af Statens Kunstfond

Her hos Have Kommunikation har vi dagligt armene i vejret over spændvidden og forskelligheden i typen af opgaver vi får lov til at arbejde med. Blot blandt vores filmkunder har projekterne i år strakt sig fra nogle af de mest anerkendte instruktører herhjemme til flere helt nye talenter på den danske filmscene. Det er spændende, og et kæmpe privilegium at arbejde med både de etablerede kræfter og de mange nye stjerneskud, der stormer frem indenfor dansk film.

Men endnu bedre bliver det, når vi ikke er ene om at begejstres over vores talentfulde kunder, som i år, hvor intet mindre end tre af de debutfilm vi har arbejdet med, er blevet præmieret af Statens kunstfond. Det drejer sig om filmene “Holiday” af instruktør Isabella Eklöf, “Christian IV” af Kasper Skovsbøl og “Skjold og Isabel” af Emil Næsby Hansen.
Hvert år præmierer Statens kunstfond et antal værker, som har betydet noget særligt for dansk film, og udover de tre ovenstående er også filmene “Grænse” og “Danmark” blevet præmieret.

Om præmieringen af filmene udtaler formand for Statens kunstfonds Legatudvalg for Film Michael Madsen blandt andet:

Talenterne spirer frem i alle egne af landet. Vi glæder os over de unge instruktørers vilje til at tage chancer, at eksperimentere og virkelig at lykkes med forrygende debutfilm inden for både dokumentar- og spillefilm

Læs hele nyheden om præmieringen her.