Vi hjælper Anders And med at jagte skjulte skatte

Anders And har været udsat – og har udsat sig selv – for mange ting, siden vi i 2010 begyndte at arbejde med PR for Anders And-bladet i Danmark. Det fortsætter vi med i 2018, hvor vi laver opsøgende pressearbejde i forbindelse med seks udvalgte udgivelser. Den første udkommer i dag, hvor hovedhistorien tager os med ind i curlingens forunderlige verden.

Udover det opsøgende pressearbejde har vi også været med til at idéudvikle historier til bladet og har blandt andet haft en finger med i spillet, dengang Sigurd Barrett i 2013 besøgte Andeby i historien ”Den Gyldne Trompet”, og da Thomas Blachman året efter blev til Snakman i forbindelse med den syvende sæson af X Factor på DR.

I jagten på Danmarks skjulte skatte udgav Anders And og Co. i alt fire blade i løbet af januar med hvert sit fokus på et område i Danmark udenfor hovedstadens storbyliv. Fakta og finurligheder om henholdvis Lolland-Falster, Bornholm, Det Sydfynske Øhav og Vendsyssel blev altså udgivet på bladets redaktionelle sider. Anders And er på jagt efter Danmarks skjulte skatte, fordi han vender tilbage til Danmark til efteråret. Hvilken af de fire områder, der bliver lavet en historie om – til Anders And bladet – bliver besluttet i uge 11 og selve historien bliver bragt i uge 45.

Læs mere om skattejagten i Andeby her.