Brænder du for at skrive?

Kom i praktik hos Have Kommunikation og bliv skribent på vores nyhedsmedie Teaternyheder.dk

Fra august 2018 til februar 2019

Hos Have Kommunikation har vi gennem mere end tre årtier arbejdet med at formidle kunst, kultur og underholdning, og vi er i dag Skandinaviens førende kommunikationsbureau på kulturområdet. Netop nu er vi på udkig efter to talentfulde og godt skrivende praktikanter til vores nye uafhængige onlinemedie Teaternyheder.dk

Den 1. marts gik vi i luften med Teaternyheder.dk, som er et online nyhedsmedie for scenekunstnyheder fra ind- og udland. Vi producerer over 100 historier om måneden og søger i den forbindelse to godt skrivende talenter, der både kan lide at skrive kortere tekster og interesserer sig for kultur. Praktikantens daglige arbejde vil bestå af research og at skrive tekster.

Praktikopholdet giver således masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt branchenetværk bestående af både journalister, redaktører og kulturaktører.

Hvis ikke du er berettiget til SU under praktikforløbet, tilbyder vi en tilsvarende løn.

Ansøgningen skal sendes senest den 1. april til projektleder Maria Rugbjerg Hoppemaria.rugbjerg@have.dk Samtaler afholdes i uge 14.

Læs mere på Teaternyheder.dk og Havekommunikation.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hilsen

Have Kommunikation