En

Europæiske Partnere

Have Kommunikation har strategiske partnerskaber i Sverige, Norge, Finland og Tyskland, og når vi skal udføre kampagner i europæisk skala, allierer vi os med dem for at sikre et så kvalificeret output som muligt.

Sverige: NARVA // www.narva.se
Kommunikationsbureauet Narva blev etableret i 2000. I dag er der 25 ansatte, og bureauet har specialiseret sig i mediesamarbejder, investorrelationer og online kommunikation. Virksomheden ligger i Stockholm, og der er partnerbureauer i de øvrige nordiske lande, ligesom Narva er en del af det globale netværk, FTI.

Norge: NUCLEUS // www.nucleus.no
Nucleus er et full service-kommunikationsbureau med 21 medarbejdere. Virksomheden blev etableret i 1994, og visionen er formuleret som "Sammen skaber vi stolte øjeblikke". Det betyder, at Nucleus stræber efter at skabe løsninger og resultater sammen med sine kunder, som alle parter kan være stolte af.

Finland: COCOMMS // www.cocomms.com
Cocomms er et kommunikationsbureau med et kompetent netværk, både internationalt og i Finland. Bureauet består af 21 medarbejdere, og ekspertiseområderne tæller virksomhedskommunikation, økonomi, sundhed samt krisekommunikation. Flertallet af kunderne er internationale virksomheder, som fortrinsvist beskæftiger sig med teknologi, IT, finans, bankverdenen og sundhedsvæsenet.

Tyskland: Nothern Lights // www.northernlights.de 
Northern Lights Text & Kommunikation GmbH er et ejerstyret full-service PR-bureau i Hamborg, der primært beskæftiger sig med vidensoverførsel mellem de tysksprogede lande og Nordeuropa. Bureauet har et særligt fokus på PR og markedsføring, corporate publishing samt international kommunikation, herunder oversættelser.

Tyskland: Freie Universität // www.fu-berlin.de
Have Kommunikation indgår i et partnerskab med Institut für Kultur- und Medienmanagement på Freie Universität i Berlin. Partnerskabet består blandt andet af kulturel udveksling mellem København og Berlin, et fælles kompetence- og rådgivningscenter inden for kunsten og kulturens verden samt løbende samarbejder om konkrete projekter.