Brænder du for at kommunikere kunst, kultur og erhvervsliv?

Kom i praktik hos Have Kommunikation

Fra august 2018 til januar 2019

Hos Have Kommunikation har vi gennem mere end tre årtier arbejdet med at formidle kunst og kultur, og vi er i dag Skandinaviens førende kommunikationsbureau på kulturområdet. Desuden har vi en stærk portefølje af projekter inden for erhvervslivet, NGO-verdenen og det offentlige. Netop nu er vi på udkig efter en ambitiøs og talentfuld praktikant, der har lyst til at blive en del af vores team.

Som praktikant hos Have Kommunikation får du et helt unikt indblik i det danske kulturliv. Du er med bag om scenen ved stort anlagte prisuddelinger. Du står på den røde løber ved film- og teaterpremierer. Samtidig kommer du helt ind i mediemaskineriet, når alt fra kulturprojekter og events til private virksomheder, NGO’er og offentlige instanser skal kommunikeres til offentligheden.

Til hverdag befinder du dig på bureauets livlige hovedkontor, som ligger på Nørrebro i København. Her indgår du på lige fod med de øvrige ansatte, og dine opgaver vil typisk bestå i følgende:

 • Udarbejdelse af pressemateriale
 • Koordinering af interviews
 • Opsøgende pressearbejde
 • Research og dokumentation
 • Planlægning og afvikling af pressemøder og -events
 • Assistere med diverse ad hoc opgaver

Praktikopholdet er fuldtid og giver dig således masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt branchenetværk bestående af både journalister, redaktører, kulturaktører, erhvervs- og kommunikationsfolk.

Det afgørende er, at du er:

 • Begejstret for kommunikationsfaget
 • Dygtig til at skrive
 • Velorienteret om aktuelle tendenser i kultur- og erhvervslivet
 • God til at snakke i telefon
 • Hurtig til at sætte dig ind i nye projekter

Herunder kan du se en række projekter, som du eksempelvis kan komme til at arbejde med.

Hvis ikke du er berettiget til SU under praktikforløbet, tilbyder vi en tilsvarende løn.

Ansøgningen skal sendes senest den 2. marts 2018 til projektleder Maria Rugbjerg Hoppemaria.rugbjerg@have.dk Samtaler afholdes i marts.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Anders Matthesen

Anders Matthesen fejrer sit 25 års jubilæum med et mega-show i oktober og fylder både Royal Arena i København og Boxen i Herning. Derudover står Anders Matthesen står også i spidsen for den animerede filmudgave af bogen ”Ternet Ninja” som får biografpremiere d. 25. december 2018. Vi står for hele kommunikationsindsatsen for både show og film og håndtering af pressen.

Bodilprisen

Danmarks ældste filmpris, som er blevet uddelt siden 1948. Vi står for konceptudviklingen og afviklingen af det store show – såvel som kommunikationsarbejdet både forud for, under og efter showet.

Heartland Festival

Vi har været med fra den fynske festivals første år. Vi har både stået for kommunikationsindsatsen forud for festivalen og håndteringen af pressen undervejs.

Air France-KLM

Gennem mere end tre år har vi været fast PR-partner for det fransk-hollandske luftfartsselskab. Vi kommunikerer både nye destinationer og organisatoriske ændringer – såvel som historier om, hvordan man kommer flyskræk til livs og bedst rejser med småbørn, samt populære myter om at flyve.

Aarhus Teater

Det største teater i Danmarks næststørste by er en mangeårig samarbejdspartner. Vi har blandt andet hjulpet teatret med en reorganisering af teatrets kommunikation og marketing samt udviklingen af et koncept for indtagelsen af Bispetorv, den historiske plads foran teatret.

Dansk Folkehjælp

Julehjælp, feriehjælp, sommerkoncerter i Knuthenborg Safaripark – og en solid placering af fattigdom i Danmark på mediernes dagsorden. Det er blandt de historier, vi gennem mange år har samarbejdet med Dansk Folkehjælp om at formidle.

Kulturmødet på Mors

Have Kommunikation er stærkt engageret i den stort anlagte begivenhed på Mors, hvor kulturen ivrigt diskuteres og perspektiveres i løbet af de 48 timer, som Kulturmødet varer. Vi står for at sikre den landsdækkende synlighed af Kulturmødet, og vores grundlægger og kreative direktør Christian Have deltager desuden som moderator og interviewer.