Have Kommunikation lancerer nyhedsmedie for scenekunst

1. Marts lancerede vi et spritnyt onlinemedie. Mediet hedder Teaternyheder.dk og er et dansksproget nyhedsmedie for scenekunst fra ind- og udland. Teaternyheder.dk er tænkt som et supplement til de medier, der allerede formidler scenekunsten i Danmark.

Teaternyheder.dk kommer til at beskæftige sig med alle scenekunstens genrer, lige fra dramatik i alle afskygninger over musicals, shows, revyer og teaterkoncerter til opera, ballet, dans og performance. Målet er at publicere cirka 25-30 nyheder om ugen og 100 nyheder hver måned fra alle afkroge af Danmark og resten af verden.

Vores administrerende direktør, Michael Feder, udtaler i forbindelse med lanceringen:

“Som kommunikationsbureau for en række teatre og scenekunstnere over hele landet ved vi fra første hånd, hvordan det er blevet en stadigt større udfordring at få den omtale, man har brug for. Kulturredaktionerne bliver beskåret, og man skal virkelig skille sig ud for at få taletid. Vi har kigget på hele mediebilledet og kunnet konstatere, at der mangler en platform for de rene scenekunstnyheder. Der findes i forvejen glimrende dækning af scenekunsten, men den rene formidling af små og større nyheder fra ind- og udland kan med fordel foldes mere ud. Derfor har vi taget initiativ til at etablere et nyhedssite, der taler til både almindelige kultur- og teaterforbrugere, branchen og pressen.”

Du kan besøge det nye site her: teaternyheder.dk

Se mere om Teaternyheder.dk i videoen her: