Artbeat Prisen 2018: Her er de nominerede

Torsdag den 22. marts 2018 bliver Artbeat Prisen 2018 uddelt på teatret Sort/Hvid i København. Det sker, når vi i samarbejde med Spar Nord Fonden afholder prisshowet for sjette år i træk. Formålet med Artbeat Prisen er at hylde de personer og projekter, som gør en særlig indsats for at forny formidlingen af kunst og kultur herhjemme og af danskere i udlandet.

Efter en tre-ugers indstillingsperiode er årets ni nominerede fordelt over tre kategorier fundet. De nominerede til Hovedprisen er Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, DR-serien Historien om Danmark og Kulturnatten, mens Særprisens tre nominerede tæller skuespiller, instruktør og rapper Zaki Youssef, initiativet Lykkeposer på Kulturmødet og Mercedes-Benz’ Prxjects. Til Talentprisen er der ligeledes tre nominerede. Det er litteraturkritiker Katherine Diez, forfatter Sara Omar og podcasten Kongerækken.

I løbet af eftermiddagen vil der desuden være musikalsk underholdning ved Wood Chips og den Danish Music Award-hædrede duo Elmøe & Hoffmann.

Læs mere om Artbeat Prisen her.